Društvo

Majica Goblina i knjiga Branka Golubovića Goluba na licitaciji

 Potpisana knjiga “Izgužvane misli” Branka Golubovića Goluba, frontmena popularnog benda Goblini, kao i majica povodom 30 godina rada benda, nalaze se na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš (LFN).

Novac koji se obezbedi ovim putem, kao i kroz sve druge aktivnosti LFN, biće iskorišćen za razvoj lokalne zajednice u Nišu i podršku kreativnim idejama građana. Licitacija je otvorena na fb stranici Lokalne fondacije Niš, do nedelje, 18. septembra u 13 sati. Ponude se daju isključivo u komentarima objave na fb. Početna cena je 3.000 dinara.

Foto: Lokalna Fondacija Niš

Branko Golubović Golub je i jedan od osnivača Goblina zajedno sa gitaristom, Alenom Jovanovićem i basistom, Vladislavom Kokotovićem. Bend ove godine slavi 30 godina postojanja. Do sada su objavili pet studijskih albuma, dva koncertna izdanja, kao i kompilacijsko izdanje, a u karijeri odsvirali više od 350 koncerata. Tokom devedesetih, Goblini su postali jedan od najvažnijih rok bendova u regionu, a takav status zadržali su i do danas.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com