DruštvoKultura

Majica “Čvarkov – Fantazija!” na novoj onlajn licitaciji Lokalne Fondacije Niš

Na novoj onlajn licitaciji LFN nalazi se majica sa potpisima glumaca serije Državni posao. Ovaj popularni sitkom traje već 12 godina i snimljeno je više od 2000 epizoda, a glumci su postali poznati po opaskama svojih likova.

Licitacija je otvorena do utorka, 14. maja, u 17 sati.

Početna cena je 3000 dinara  , a svi zainteresovani ponude mogu da daju isključivo u komentarima objave na Fejsbuk stranici Lokalne fondacije Niš.

Ova satirična serija je jedna od najpoznatijih u Srbiji, a glumci su u čast predstave Velika seoba arhivatora, koju će igrati u Domu vojske u Nišu 15. maja, potpisali i poslali majicu sa idejom da je tada i svečano uruče pobedniku.

Lokalna fondacija Niš prikuplja sredstva kroz onlajn licitacije, donacije pojedinaca i kompanija kako bi podržala najbolje ideje građana kroz javne konkurse.

Do sada je ukupno podršku dobilo 35 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com