Društvo

Maja Vodeničarski novi direktor Niških Vesti, Violeta Milićević glavni i odgovorni urednik

Nakon višegodišnjeg rada u medijima i pozicije glavnog menadžera u City Grupi, Maja Vodeničarski postavljena je za direktora City Marketing Centra i Niških Vesti, dok je glavna i odgovorna urednica ostala Violeta Milićević.

 

Maja Vodeničarski, direktor City Marketing Centra

“To što smo najčitaniji mediji u gradu obaveza je više da takav trend i održimo. Naša “armija” novinara i saradnika čine naš medij neprikosnovenim. Uvek tačni i objektivni, mada upravo to često mnogima i smeta, mogu samo da najavim da ćemo nastaviti i mnogo odlučnije. Pokrećemo sijaset novih stvari na portalu i našim društvenim mrežama, pružajući privatnim kompanijama koje se reklamiraju kod nas prostor više, jer zahvaljujući njima naši novinari imaju svu slobodu izveštavanja. Lavina koju pokrenu naše vesti, jeste dokaz da nas čitaju, kolege, pozicija, opozicija, oni koji nas vole ali najviše oni koji nas baš i ne vole. Dugo sam u javnom životu grada i znam da je sve to vrlo dobro, jer kada bi se svideli svima tu nešto ne bi bilo kako treba. Uz Niške Vesti naša kompanija jeste organizator Sajma automobila, bavi se produkcijom a pokretači smo i Festivala dokumentarnog filma. Naš Niš volimo radom za njega, jer ljubav prema gradu niko ne može da ti uzme i zato sve što radiš za njega, radi najbolje što znaš”, rekla je Maja Vodeničarski, direktor City Marketing Centra i Niških Vesti.

Diplomirani ekonomista Sonja Milenković brinuće o marketingu. Inovitivnim rešenjima dodatno će obogatiti sadržaj portala a klijentima pružiti priliku da bolje i transparentnije prikažu Nišlijama svoj rad.

Sonja Milenković, direktor marketinga

“Imam toliko ideja koje će uskoro ugledati svetlost dana da se tome posebno radujem. Organizovaćemo naš medijski prostor na najbolji mogući način, da pomirimo zahteve i potrebe, klijenata i Nišlija podjednako, ostavljajući dovoljno prostora za sve predloge i sugestije koje stiže gotovo sa svih strana”, poručila je Milenković.

Osnivač Niških Vesti Oliver Paunović, uveren je da je našu medijsku kuću ostavio u sigurnim rukama, jer kako kaže, medijima treba da se bave isključivo novinari.

Oliver Paunović, producent

“Nakon četvrt veka koliko posluje naša firma odlučio sam da se posvetim isključivo produkciji i dokumentarnim filmovima. Siguran sam da to što našu medijsku kuću ostavljam ovim divnim damama da je vode, jeste prava stvar. Medijima treba da se bave novinari i to oni najbolji. To su Violeta i Maja dokazale decenijama unazad baveći se temama bitnim za bitisanje Nišlija. Postavile su standarde i postigle neverovatnu čitanost. Mi nismo više samo gradski medij, daleko smo zašli u region i ja sam na njihov rad ponosan”, rekao je Oliver Paunović, producent.

Dirigentsku palicu u redakciji sigurno u rukama, već godinama drži Violeta Milićević. Teške godine za nama učinile su da ova redakcija raste ali i dodatno se profesionalizuje.

Violeta Milićević, glavni i odgovorni urednik Niških Vesti

“Stranice Niških Vesti koje svakodnevno otvara ogroman broj čitalaca i njihovo poverenje u nas i u naš rad više govore od bilo kakve izjave urednika. Umesto mene govore naše vesti, redovi i redovi ispisanih stranica, rešeni problemi građana koji nam se svakodnevno obraćaju, gomila informacija, ljudskih i “neljudskih” priča. NiškeVesti.rs, su u mnogim trenucima pokazale da su pre svega objektivan medij, koji je tu da informiše, ukaže, obavesti, nikako da ponizi. Pokazale su da se naša kičma ne savija lako i da iako treba da se pognemo to učinimo da bi bolje videli i čuli naše čitaoce, jer samo zahvaljujući njima i zbog njih postojimo, samo pred njima stojimo mirno i samo njima možemo da odgovaramo. Poverenje koje smo stekli, ne smemo izneveriti i time ćemo se rukovoditi i u budućem radu. Hvala našim čitaocima što nam veruju, što su uz nas, a mi ćemo znati da im vratimo time što ćemo i mi za njih uvek biti tu“, rekla je glavni i odgovorni urednik Violeta Milićević.

Niške Vesti pratite i na društvenim mrežama TW + IG + FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Gospodjice majo vodenicarski cestitam vam na postavljenju duznosi u niskim vestima tvoj komsija nenad dordjevic

  2. Da su i meni ovakve lepotice i inteligentne zene sefice, s posla ne bih ni dolazio ! Cestitke !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com