Društvo

Maja Vodeničarski nova urednica Niških Vesti

Nakon višegodišnjeg rada u medijima, direktorka City Marketing Centra, Maja Vodeničarski preuzela je i dužnost odgovornog urednika portala Niške Vesti, dok će njena zamenica biti novinarka Jovana Miladinović.

Iako diplomirani profesor hemije Vodeničarski ima više od dve decenije iskustva u novinarstvu. Kao novinar jutarnje redakcije počela je davno na tadašnjoj TV5 u redakciji urednika Zorana Marjanovića, poznatijeg kao  Zoza, kasnije stasavala u redakcijama City radija, regionalne televizije Belle Amie i TV Zona Plus kao voditelj autorskih emisija. Svoje menadžersko znanje usavršila je u Fabrici konfekcije Cameleon u Svrljigu i nakon povratka u novinarske vode ponovon se latila „pera“.

„Mi novinari, javne ličnosti nekako uvek kao da hodamo po žici. Moraš pažljivo da koračaš i svaki dobro načinjen korak „gura“ te dalje… Voditi redakciju koja diktira gradsko informisanje biće sigurno zahtevan i težak posao, izazovi me nikada nisu plašili i zato zajedno moje kolege i ja stremimo dalje. Novinari su snaga redakcije a ja u svojoj imam divne profesionalce i dugogodišnje iskusne novinare tako da od nas ubuduće naše Nišlije mogu da očekuju odlične tekstove i pravu informaciju u pravo vreme“, kazala je uz osmeh Vodeničarski.

Zamenica Odgovornog urednika Niških Vesti biće Jovana Miladinović, uskoro diplomirani žurnalista niškog Filozofskog fakulteta. Jovana je već treću godinu član naše redakcije i njenim dolaskom pokrenula je brojne novine na portalu.

„Raditi posao novinara na portalu je zaista dinamično i ima svoje prednosti, naročito ako radite ono što volite. Zahvaljujući brzini kojom se šire infromacije trudimo se da idemo u korak sa našim čitaocima i ostanemo najčitaniji portal u gradu, tako Nišlijama jesmo „prozor u svet“, rekla je Miladinović.

Niške Vesti pratite i na društvenim mrežama TW + IG + FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com