KulturaZabava

Magnituda na Nišvilu (FOTO + VIDEO)

Bend Magnituda, predstavnik progresivnog metala i art roka, sprema se za svoj najvažniji nastup do sada na prestižnom Nišvil Jazz Festivalu.

“Ovaj mladi i talentovani bend iz Novog Sada ima jedinstvenu viziju spoja progresivnih elemenata, a upravo će taj muzički sklop dati poseban šarm njihovom nastupu na ovogodišnjem Nišvilu”, ističu organizatori.

Prema njihovim rečima, osnovan u okviru Centra za promociju savremene muzike – Magnituda, bend predstavlja snagu mladih instrumentalista okupljenih oko ideje da promovišu autorsko stvaralaštvo i originalnost u
muzici.

Foto: Nataša Kapetan

U projekciji autorskog stvaralaštva gitariste Danila Šajnovića, uz Darka Perkovića na bubnjevima, i stipendistu Berklee College Of Music Olivera Wattles na bas gitari, Magnituda se priprema da osvoji publiku svojim snažnim muzičkim izrazom.

Foto: Nataša Kapetan

“Ne propustite priliku da uživate u muzičkom putovanju bez kompasa sa bendom Magnituda na Nišvil Jazz Festivalu, 10. avgusta na Open Stage bini. Pripremite se za izvanredno iskustvo koje će vam pokazati kako progresivni pravci osvajaju muzički horizont”, poručuju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Odlični muzičari, interesantne kompozicije. Šteta što nemaju neko pisustvo na internetu ni snimljene pesme. Nadam se da će da snime nešto uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com