Promo

MAĐARSKO GORIVO i NEMAČKI ADITIV za vrhunski doživljaj u vožnji – GAS OIL

POVERENJE je kvalitet - Najnoviji Mercedes S koristi naše gorivo!

Najkvalitetnije gorivo za moćne mašine kako što je ova, Nišlije koriste već nekoliko meseci koliko je otvorena GAS OIL-ova pumpa na Bulevaru Cara Konstantina. Budite brižni prema svom ljubimcu i obezbedite mu ono najbolje – vrhunski mađarski benzin i dizel sa nemačkim aditivom, da pokaže svu svoju snagu.

„Potvrde kvaliteta naših usluga stižu svakodnevno, ali je zaista prava poslastica kada se na našoj pumpi pojavi moćni Mercedes S klase 2021. godište koji koristi naše gorivo. To je prava potvrda da je poverenje – kvalitet!“, kažu u GAS OIL-u.

Pored odličnog goriva akcenat je upravo na aditiviranom dizelu, a u pitanju je nemački aditiv. On je jako bitan za čišćenje korozije, znatno poboljšanje rada motora i čišćenje celokupnog sistema automobila.

GAS OIL

„Ponosni smo na činjenicu da imamo sve više kupaca koji su prezadovoljni kvalitetom naših goriva, rado nam se vraćaju. Ko jednom pazari kod nas gorivo uveri se u kvalitet mađarskog goriva i sve prednosti koje donosi. U kafeteriji skoro da nikada nema slobodnih stolova a to je dokaz da smo stekli  veliko poverenje i brižljivo to negujemo, zato često za naše redovne mušterije imamo akcije na mnoge proizvode u marketu. Tu su i lojalti kartice koje su sve traženije“, kažu u niškom GAS OIL-u.

MAĐARSKI DIZEL I BENZIN obezbeđuju manju potrošnju, a veću snagu motora. Uz pomoć njega na GAS OIL pumpi čuvate svoje vozilo i pružite mu ono najbolje – kvalitetno gorivo koje ne mrzne i kada je spoljašnja temperatura i do – 30 stepeni Celzijusa.

GAS OIL

Pored ovog u ponudi su i druge vrste goriva i auto gas.

EVRO DIZEL,
ADI EVRO DIZEL,
EVRO PREIMJUM BMB 95,
EVRO PREIMJUM BMB 100 i
AUTO GAS.
GAS OIL
Bulevar Svetog cara Konstanina
+381 18 3230 906
info@gasoil.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button