Promo

Maderoterapija i Power plate – najefikasniji način do savršenog tela bez celulita!

Put do savršenog izgleda često nije lak i zahteva dosta ulaganja. Ali efikasan trening, u kombinaciji sa masažom, može dati brze i dugoročne rezultate. Kao spoj ove dve stvari, koje vas mogu na najefikasniji način dovesti do željenih rezultata, posebno se izdvajaju maderoterapija i power plate trening!

Maderoterapija

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

LACRIMA

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati.

Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže!

O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

Power plate

Power plate mašina je donela pravu revoluciju u svetu fintesa! Brz i savremeni tempo života sa sobom nameće brojna pravila i ogrančenja poput nedostatka vremena za vežbanje.

Zato je vibracijski trening izuzetno praktično rešenje za osobe koje nemaju mnogo slobodnog vremena, a žele da održe ili postignu vitku liniju redovnim vežbanjem.

LACRIMA

Trening uglavnom traje do 30 minuta, pa je ovaj vid vežbanja u potpunosti moguće uklopiti u današnji ritam života. Ovim aparatom se tretira baš celo telo, do poslednjeg mišića, a celulit nestaje zbog vibracija.

U LACRIMA Spa i Fitness Zoni možete dobiti kombinaciju maderoterapije i Power plate treninga u paketu po neverovatnim cenama!

LACRIMA
Duška Radovića 4, Niš
018/4529060
063/287268
www.lacrima.rs
FACEBOOK

U toku je osmomartovska akcija: 12 maderoterapija + 12 Power plate treninga po ceni od 11.000 dinara!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button