Virus KoronaZdravlje

Lončar : Krizni štab nije raspušten, ne sastaje se jer nije bilo novih mera

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar tokom današnje konferencije za novinare u niškom Domu zdravlja govorio je o stanju Republičkog kriznog štaba i negirao pretpostavke da je raspušten.

“Krizni štab nije raspušten. Ono što ne vidite i što kamere ne mogu snimiti je sastanak Kriznog štaba i to ne znači da se štab ne sastaje i ne radi  ” , dodao je Lončar.

Sastanci se u poslednje vreme nisu održavali, jer, prema njegovim rečima, nije bilo donošenja novih epidemioloških mera.

“Ne sastaje se jer nije doneta nikakva odluka o donošenju novih mera, pa nije bilo potrebe da maltretiramo građane. Kad god zakažemo Krizni štab,  do momenta održavanja sastanka, vi imate milion pretpostavki koje će mere biti donete i građane Srbije  dovodimo  u jednu krajnje   nekorektnu situaciju. “

On smatra da se dobro funkcionisanje Kriznog štaba i zdravstvenog sistema ogleda u tome što je osim zaraženih takođe zbrinut i veliki broj pacijenata koji nisu pozitivni na kovid.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com