Virus Korona

Lončar: Insitut Niška Banja pretvara se u kovid bolnicu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je danas da je sinoć doneta odluka da i Niška Banja bude pretvorena u kovid bolnicu.

 

 

“Imamo dovoljno mesta u privremenim bolnicama u Nišu i Кragujevcu. Po unutrašnjosti imamo dovoljno mesta da prime kovid pacijente. Problem je u Beogradu, odakle pacijente koji zahtevaju bolničko lečenje prevozimo u druge gradove Srbije i tako će se nastaviti, jer nam je cilj da svakome kome treba bolničko lečenje, to i omogućimo”, rekao je Lončar.

Ministar je ukazao da je virus ušao u porodicu i to je velika razlika u odnosu na raniji period.

On je dodao da olicijski čas nije čarobno rešenje i ta mera nije bila tema današnje sednice Кriznog štaba.

“Policijski čas nije čarobno rešenje i možda je nešto što para uši, ali bih voleo da svi zajedno shvatimo da li je neophodno da uvedemo policijski čas, a da ne možemo da shvatimo da moramo da prekinemo kontakt. To je suština svega”, rekao je Lončar.

Izvor: Tanjug

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. SRAMOTA!Pustite ljude da rade normalno i da lece ljude,kako od srcanih oboljenja,tako i od reumatizma i da ih rehabilituju.Ne umire se samo od kovida nego mnogo vise od drugih bolesti.Obecali ste Knez Selo,halu Cair,Vojnu bolnicu a osakaticete ovu ustanovu kao i mestane Niske banje i preduzetnike iz tog mesta.

    1. Kad se tako zature, lakse mogu da se eliminisu… Lecite se kuci aspirinom i paracetamolom, kao sto Nemci rade, bez testova jer cete nastradati ako vas uzmu u njihovu semu!

  2. Nis bio i ostao ovca za sisanje… Nis je dobar samo kad im gori pod nogama… I kad ima sta da se uzme. Da mogu, sve obolele bi prebacili za Nis. Uostalom, svi znamo koliko “Belgrade” voli jug Srbije tj. Sirotinju Srbije… Izlisno je uopste i pricati o tome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com