Virus KoronaZdravlje

Lončar: Da li bi se neko igrao sa brojem preminulih lekara?

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je u Nišu da se niko ne bi igrao sa brojem zdravstvenih radnika preminulih od korona virusa.

Lončar je na pitanje u vezi sa njegovom izjavom da je od korona virusa preminulo 14 lekara koji su bili u crvenim kovid zonama, dok Sindikat lekara i farmaceuta navodi brojku od preko 100, odgovorio da takve stvari ne mogu da se sakriju i da on insistira na činjenicama.

“Da li vi stvarno mislite da je to tačan broj, da možete da sakrijete razliku između 14 i više od 100. Ja insistiram samo da se priča o činjenicama”, rekao je Lončar.

Dodao je da za svakog lekara postoje tačni podaci gde je radio, kada, koliko je radio, kako se zarazio, koliko je bolovao, kada je preminuo.

“Da li mislite da bi se neko od nas igrao sa tim?”, upitao je Lončar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Klasicna manipulacija cinjejicama. Mozda jeste preko 100 lekara umrlo od korone. Ali nisu svi radili u skafanderu,pitanje je i gde su se i kako zarazili. Svi medicinski radnici u crvenoj zoni ce vam reci ako pravilno nosite opremu nema sanse da se zarazite. P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com