Sport

Lola Radivojević dominirala na međunarodnom turniru u Švedskoj

Lola Radivojević, članica Teniske akademije Živković i reprezentativka Srbije, vratila se u Niš, kao šampionka singla i vicešampionka dubla, sa turnira u Švedskoj.

Međunarodni turnir iz serije Tennis Europe Junior Tour 2018 za teniserke do 14 godina, održan je u u Švedskoj u Norćepingu. Lola Radivojević U finalu je bila bolja od francuske teniserke Meli Monfis, rođene sestre tenisera Gaela Monfisa, sa ubedljivih 2:0 u setovima (6/2, 6/0). Teniserka niške akademije je igrala i finale dubla, od nje i Poljakinje Kamile Poplavske su bile bolje Darija Gorska i Malvina Rovinska iz Poljske sa 2:0 (1/6, 2/6).

„Fenomenalna nedelja za mene, igrala sam svoju igru i zasluženo stigla do dva finala. Ova šampionska titula na ovako jakom turniru će mi biti dodatna motivacija da nastavim sa hrabrim partijama i naredne godine“, rekla je Lola Radivojević tokom ceremonije dodele pehara.

Tokom vikenda je Teniska akademija Živković postigla zapažene rezultate i na regionalnoj sceni. Anja Stanković i Mateja Milošević  su osvojili drugo mesto na Prvenstvu Teniskog saveza istočne Srbije do 14 godina. Treće mesto na pomenutom turniru je zauzela Natalija Nikolić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com