Sport

Lola ima tek 14 godina i već dve ITF titule

Na terenima teniskog kluba u Nikšiću završen je Trebjesa OPEN 2019 – međunarodni teniski turnir za juniore i juniorke do 18 godina iz ITF serije. Turnir se igrao od 10. do 15. juna. U pojedinačnoj konkurenciji teniserki titulu je osvojila Lola Radivojević, teniserka Teniske akademije Živković iz Niša.

Četrnaestogodišnja Lola je u finalu bila bolja od prve nositeljke turnira teniserke Eve Garceve iz Rusije sa 2:0 (6:3, 6:4). Lola je nakon ove pobede upisala drugi ITF trijumf i nastavila sa sjajnim partijama. Teniserka niške akademije je u dublu stigla do vicešampionske titule u paru sa Anđelom Petrović (TAŽ).

„Iza mene je sjajan turnir, vraćam se kući sa dva pehara. Zadovoljna sam svojom igrom, igrala sam hrabro i koncentrisano. Verujem da će u narednom periodu biti puno razloga za zadovoljstvo“, istakla je Lola Radivojević na ceremoniji dodele pehara.

Tokom vikenda je i u Skoplju završen međunarodni turnir na kome je tim Teniske akademije Živković ostvario zapažene rezultate. Radi se o turniru iz serije Tennis Europe u konkurenciji do 16 godina. Emilija Zdravković (TAŽ) je osvojila vicešampionsku titulu, a Anja Stanković je zauzela treće mesto.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com