Društvo

Lokal od milion evra danas na licitaciji, ali kupaca nema

Od 15 nekretnina u vlasništvu grada Niša koje će se naći na današnjoj licitaciji, samo pet je privuklo potencijalne kupce, a među njima se ne nalazi lokal procenjen na milion evra u kome je radila apoteka „Higija“, izjavio je načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić.

On je kazao da su zainteresovani aplicirali za kupovinu dva poslovna prostora, jedne porodične kuće i dva stana čiji je vlasnik grad Niš, a da će za nekretnine koje ne budu prodate na licitaciji biti raspisan novi oglas za prodaju.

„Za novu prodaju određuje se nova početna cena ali neće biti umanjenja po osnovu toga što nije bilo zainteresovanih kupaca na prvoj licitaciji“, rekao je Janić.

Oglas za prodaju dve porodične stambene zgrade, tri stana i deset lokala važio je do minulog četvrtka, a licitacija je zakazana za 10 časova u Skupštini grada.

Od deset lokala koji su ponuđeni na prodaju, devet se nalazi u Obrenovićevoj, glavnoj gradskoj ulici, a među njima je i lokal u kome se do skora nalazila apoteka „Higija“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com