Moja priča

Ljubav u doba korone – „Samo Sveta Petka, ona i ja“ (foto/video)

Dok je glumila statistu, Hristina nije ni slutila da joj se smeši glavna, životna uloga.

Svesna kamera, ali mislima daleko od onoga šta će uslediti, dočekala je poruku koja je stigla s neba, dronom, koji je vodila ruka njenog verenika.

Kad te neko inspiriše, sve je lako. Rekao sam joj samo da sedi tu, treba mi za neki kadar da glumi statistu. Da je mogla i da pretpostavi šta sledi, sumnjam da bi pristala na izmišljenu ulogu. Ali, ipak je rekla DA“, kaže Živko Subotić, inače snimatelj, koji je sve sam osmislio.

Svoju devojku je zaprosio na obroncima Radan planine ispred hrama Svete Petke u Tovrljanu čija zvona su se, poput blagoslova, oglasila da objave radosnu vest.

Red je bio i da prva prosidba u toj crkvi bude moja. Posle svega smo se našalili da je ovo idealan model prosidbe u doba korone, zbog održavanja distance. Samo Sveta Petka, ona i ja“, ističe Živko.

U životu je sve ili jesi ili nisi, romantik, muškarac, dete u duši, spreman da ljubav daš ili da je dočekaš raširenih ruku, kao blagoslov.

Snimak prosidbe već broji više hiljada pregleda, a naročito su dame oduševljene, ali i saglasne, da je lestvica originalnosti, posle ovoga, visoko podignuta.

Snimak pogledajte OVDE.

Crkva Svete Petke u Tovrljanu / Foto: Ž.S.

Posle putovanja po svetu u potrazi za srećom, Živko se obreo u dedovini upravo u vreme kada su meštani Tovrljana pokrenuli priču o izgradnji crkve. Zidali su je na temeljima nekadašnjeg hrama čiji ostaci tu počivaju vekovima.

Pomagao sam u svim radovima koliko sam mogao. Duga i čudna je to priča. Za mene, u mom životu, baš, baš posebna“, navodi Živko.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button