Društvo

Licitacija za uramljen i potpisan poster sa MMA takmičenja u Beogradu

Nakon kraće pauze za praznike, vraćaju se dobro poznate licitacije Lokalne fondacije Niš. Na prvom javnom nadmetanju na fb stranici u 2022. godini, u ponudi je nešto zanimljivo za ljubitelje borilačkih sportova. Pred zainteresovanim građanima je uramljen poster sa potpisima boraca koji su učestvovali na MMA spektaklu u organizaciji „Brave CF“ u Beogradu krajem decembra 2021.

U glavnoj borbi večeri srpski takmičar Slobodan Maksimović Limp savladao je za titulu u lakoj kategoriji Filipinca Rolanda Gabriela.

Licitacija je otvorena i odvija se isključivo na fb stranici LFN, a zainteresovani ponude mogu da daju do petka, 21. januara u 17 sati. Početna cena je 2.000 dinara. Novac prikupljen ovim putem, kao i kroz sve druge aktivnosti, ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.

“Ova licitacija realizuje se zahvaljujući niškom borcu Jovanu Marjanoviću, koji je takođe učestvovao i pobedio na pomenutom prestižnom borilačkom nadmetanju i uz podršku teretane Baza i Fitnes revolucije. Poster je uramljen, sa potpisima učesnika, a dimenzije su 100×70cm”, navodi se u saopštenju Lokalne fondacije.

Foto: LFN

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. U 2021. godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Najavili su da će uskoro biti raspisan i novi konkurs, za koji su pripreme u toku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com