Društvo

LETO U ČAIRU! Besplatni koncerti i sve dečije aktivnosti

Počeo je zabavno-kulturni program Dečijeg kulturnog centra “Leto u Čairu 2022.”, koncerti i brojne dečije aktivnosti održavaju se svakog radnog dana od 19 sati na platou ispred samog zdanja Dečijeg centra u Parku Čair sve do 26. avgusta.

Zvanično je otvoren ovogodišnji letnji zabavno-kulturni program Dečijeg kulturnog centra Niš “LETO U ČAIRU 2022.” i trajaće, svakog radnog dana do 26. avgusta.

“Svi konceri koje organizujemo su besplatni kao i same aktivnosti za decu”, potvrdila je za Niške Vesti Sandra Petković, direktorka ove dečije ustanove.

U okviru letnjeg programa punog sportsko-rekreativnih dešavanja, koji DKCN organizuje za svu decu grada Niša, biće organizovan i niz kulturnih dešavanja.

Petak 22. jul od 19 sati – Porodično popodne “Teato dance studia” & Dečijeg kulturnog centra Niš

Sreda 27. jul Koncert Umetničkog ancambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”. ( Informaciju o tačnoj satnici održavanja koncerta saznaćete narednih dana i preko medija i direktno u Dečijem kulturnom centru Niš.)

Četvrtak 4. avgust od 19 sati – Dečija muzička predstava grupe “KINDA TRIO”. Ovaj trio sastavljen je od tri profesionalna izvođača koji primarno rade u Operi u Kristiansundu u Norveškoj.

O dešavanjima koja naknadno budu dogovorena a deo su zabavno-kulturnog leta Dečijeg kulturnog centra Niš javnost će blagovremeno biti obaveštena poručuju iz Dečijeg kulturnog centra Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com