Promo vesti

Leto može da počne uz dodatne sajamske popuste u LORD TRAVEL-u

Turistička agencija Lord Travel iz Niša, obezbedila je posebne popuste za leto 2019. godine, povodom Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora, koji se jubilarni 20. put održava u niškoj hali Čair. Dodatni popusti važe za uplate u celosti do 23. aprila.

Tokom trajanja sajma o popustima i aranžmanima koji se nalaze u ponudi Lord Travela možete se informisti na njihovom štandu od 18. do 20. aprila.

Specijalni dodatni sajamski popusti trajaće do 23. aprila i to 5% na celokupšni privatni smeštaj u Grčkoj, 5% na aranžmane u domaćim banjama i čak 7% na hotelski smeštaj u Kušadasiju.

O celokupnoj ponudi i cenama možete se infomisati na sajtu www.lordtravel.rs ili u njihovim prostorijama u ulici Svetozara Markovića.

Rezervišite vaše letovanje na vreme i platite manje.

POSEBNO IZDVAJAJU KUŠADASI:

Ovo poluostrvo dominira panoramom kada se Kušadasiju prilazi sa mora, ili ako se grad preleće avionom. Na istom se nalaze tvrđava, svetionik i mali zoo vrt. Kušadasi nema sopstveni aerodrom, već se koriste aerodromi „Adnan Menderes“ u Izmiru (80km) i „Milas-Bodrum“ u Milasu (120km). Grad poseduje marinu i luku, gde uvek možete videti luksuzne jahte, višespratne kruzere i ogromne prekookeanske brodove.

Lord travel

Ovo letovalište može da se pohvali velikim brojem lepo uređenih plaža, od kojih su najpoznatije: Green Beach, Ladies Beach, Long Beach, Mili Park, Kustur i naravno Gradska plaža. Kušadasi ima oko 1100 hotela, vila i apartmana različitih kategorija. – poručuju iz turističke agencije Lord Travel.

Sama Turska je nesumnjivo spona između mnogih kultura i civilizacija. Danas broji skoro 70 miliona stanovnika, a glavni grad je Ankara. Turska je jako popularna kod nas i sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja od odmora, provoda i letovanja uopšte. Po masovnosti putovanja naših turista je na drugom mestu, odmah posle Grčke. – dodaju iz Lord Travel-a.

LORD TRAVEL
Svetozara Markovića 24/3
Telefon: 018/4150822
www.lordtravel.rs 
FACEBOOK
email: office@lordtravel.rs

Iskoristite „ULTRA FIRST MINUTE AKCIJU“ i rezervišite letovanje po najnižim cenama

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close