Društvo

Letnja škola „Marketing u kulturi“

Pozorišna redakcija Niškog kulturnog centra, u saradnji sa docentkinjom dr Majom Vukadinović, 8. i 9. avgusta, organizuje Letnju školu „Marketing u kulturi“ u sali Oficirskog doma.

Edukacija je namenjena onima koji rade ili nameravaju da se bave kulturom, kao i mladima koji planiraju da pokrenu sopstvene inicijative, a žele da unaprede poznavanje marketinga i steknu uvid u odgovarajuće marketinške strategije za konkretne projekte. Školu vodi dr Maja Vukadinović, profesor Fakulteta savremenih umetnosti, koja će na predavanjima i radionicama, polaznicima dati smernice kako da unaprede marketing institucija, kulturnih događaja, projekata…

Letnja škola ima za cilj da objasni osnovne principe marketinga i njihove specifičnosti u kulturi, kao i da uz studije slučaja i radionice omogući polaznicima da na najbolji i najefikasniji način primene marketing u radu institucija, organizacija i projekata iz različitih oblasti kulture.

Letnja škola “Marketing u kulturi” biće zasnovana na interakciji, razmeni iskustava i pronalaženju odgovarajućih marketinških rešenja za inicijative u kojima polaznici učestvuju ili nameravaju da ih pokrenu.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na imejl ljiljana.milanovic.blagojevic@gmail.com
Ili preko fejsbuk stranice Teatar NKC.
Broj mesta je ograničen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com