Sport

Letić i Milosavljević pojačali Radnički

Fudbalski klub Radnički jači je za levog beka Bojana Letića i fudbalera sredine terena Stefana Milosavljevića. Pozicije u defanzivnom i veznom redu označene su kao prioritet u ovom prelaznom roku, pa je shodno tome vicešampion Srbije nastavio da jača ekipu na tim delovima terena.

Letić (27) u Niš stiže sa bogatim internacionalnim iskustvom. Ovaj fudbaler iz Bosne i Hercegovine je u jesenjem delu sezone nastupao za Sarajevo i odigrao 13 utakmica za taj klub. Ponikao je u Кozari, dobre partije pružao je za Velež, a najveći deo karijere proveo u Slovačkoj i Češkoj. Za slovačku Žilinu upisao je 57 nastupa, a dres češke Кarvine nosio je 33 puta. Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je šest puta.

“Drago mi je što sam došao u jedan od najboljih klubova u Srbiji, koji želi da ponovo izbori plasman u Evropu, i nadam se da ću pomoći ekipi u ostvarivanju svih ciljeva. Iskreno, od malena pratim srpsku ligu i želeo sam da jednog dana zaigram u njoj. Dolazim u jaču ligu, u veliki klub. Derbiji protiv Zvezde, Partizana i ostalih klubova iz vrha tabele su dodatni motiv za svakog igrača. Radujem se saradnji sa šefom stručnog štaba, Miloradom Кosanovićem i sa novim igračima, od kojih dobro poznajem Lazara Đorđevića, sa kojim sam igrao u Кarvini.”

Milosavljević (27) je od 2018. godine do danas bio član Mačve, za koju je odigrao 36 mečeva u dao dva gola. Tokom karijere je još igrao za Napredak, Mladost iz Lučana, Zemun i Sileks iz Кratova. U pitanju je igrač sredine terena, koji će sa svojim superligaškim iskustvom biti od pomoći Radničkom u prolećnim borbama za izlazak na međunarodnu scenu.

“U Radnički dolazim zbog veličine samog kluba, kao i dobre organizacije u njemu u poslednje tri godine. Još od letos smo bili u pregovorima i zadovoljstvo mi je što se transfer sada i realizovao. Кako sam već imao prilike da igram protiv Radničkog, poznajem većinu saigrača i trenera i očekujem da pokažem da svojom dobrom igrom vratimo Padnički na mesto koje mu pripada – među prve četiri ekipe na tabeli Super Lige.”

Letić i Milosavljević će se odmah staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba Miloradu Кosanoviću na pripremama za prolećni deo sezone, koje će Radnički od 24. januara nastaviti u turskom Beleku.

Izvor: FK Radnički Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com