Društvo

Let za Memingen kasni, putnici zbrinuti

Avion koji treba iz Niša da krene za Memingen kasni u polasku zbog tehničkih razloga, saopštavaju sa niškog aerodroma. Svi putnici za ovaj let su prošli pasošku i carinsku kontrolu i nalaze se u izlaznom gejtu sa koga se ne mogu vratiti, a Uprava aerodroma čini sve da im olakša čekanje.

Avion WizzAir-a koji je u Niš trebalo da sleti danas u 11.45 iz nemačkog grada Memingena, a da iz Niša za Memingen poleti pola sata kasnije, još nije sleteo na “Konstantin Veliki”.

Sa aerodrma saopštavaju da su razlozi tehničke prirode i da oni na to nemaju nikakvog uticaja.

Budući da su svi putnici za ovaj let već prošli pasošku i carinsku kontrolu, nalaze se u izlaznom gejtu gde je moguće kupiti vodu za piće, sokove i grickalice, a ima i toaleta, kažu na niškom aerodromu.

“Zbog visokih temperatura pušteni su u rad ventilatori, kako bi svima bilo olakšano čekanje”, kazali su Niškim Vestima demantujući raniju vest sa društvenih mreža da su putnici bez vode i da čekaju u nemogućim uslovima, čak i bez toaleta.

“U ovom trenutku avio kompanija priprema ketering za putnike, tako da će svi koji čekaju let za Memingen dobiti lanč pakete“, obavestila je Uprava aerodroma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com