Hronika

Leskovčanka lažno prijavila silovanje da bi se osvetila bivšem momku

Dvadesetdevetogodišnja Leskovčanka, koja je lažno prijavila da je 30. decembra prošle godine silovana u kafiću u centru grada i da su to učinila četiri muškarca, učinila je to da bi se osvetila momku sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

„Ona je želela da obnovi ljubavnu vezu sa njim a kada joj je on stavio do znanja da je između njih sve svršeno, odlučila je da mu se osveti. Te večeri je mnogo popila, uopšte po sopstvenom priznanju poslednjih godina je veoma sklona alkoholu. Kada je došla kući pozvala je drugaricu iz Leskovca i pijana svašta joj napričala. Ta devojka je pozvala policiju i prijavila silovanje“, navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Devojka je tokom istrage više puta promenila iskaz, najpre je govorila da su je silovala četiri mladića, potom trojica, a na kraju da je to učinio dvadesetdevetogodišnji mladić sa kojim se zabavljala u srednjoj školi. Ona je najpre rekla da se silovanje dogodilo u kafiću, a potom je iskaz promenila i rekla da se dogodilo u njenom stanu.

“Proveren je svaki njen navod, vođena je kod lekara specijaliste, urađeni su kompletni uviđaji i u kafiću i u njenom stanu, ispitano je 20 osoba koje je pozivala ili su bili u kafiću. Na kraju je optužila tog dvadesetdevetogodišnjeg mladića zbog koga je sve to i uradila. Policija je sa njim razgovarala, on je bio veoma saradljiv i ubedljiv, nije postojala ni mrvica sumnje da joj je on na bilo koji način naudio“, kažu naši izvori.

Za sada nema informacija da li će protiv Leskovčanke biti podneta krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja. Krivični zakonik u članu 334. stav 1 navodi da „ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti a zna dato lice nije učinilac tog dela, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. To su leskovčanke. Lažovke, da ne kažem nešto gore. I mene je jedna ojadila lažima i izmišljotinama.
    Granicu treba staviti između Niša i Leskovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com