Hronika

Leskovčanka lagala da je silovana u kafiću u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, nakon detaljnih provera u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, utvrdili su da je dvadesetdevetogodišnja devojka iz Leskovca lažno prijavila da je silovana 30. decembra prošle godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prema navodima MUP, devojka je u razgovoru, pre poligrafskog ispitivanja priznala policiji da je lažno optužila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca za silovanje, kao i mesta gde je navodno silovana.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, apelovalo je na medije i javnost da ne iznose neproverene informacije, jer na taj način ometaju rad policije i tužilaštva.

Prijava devojke iz Leskovca da su je, navodno, u kafiću u samom centru Niša silovala četiri muškarca izazvala je proteklih dana veliko uznemirenje javnosti, čak je na internetu i pokrenuta peticija kojom je od policije zatraženo da obelodani sve okolnosti u vezi tog dogadja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com