Zabava

Leskovac dobio most ljubavi

Na visećem mostu kod Zelene pijace u Leskovcu postavljena je dekorativna, metalna konstrukcija na oba kraja mosta koja poprima obličje srca. Leskovčani su ovaj most nazvali most ljubavi i odmah počeli da kače katance i zaključavaju svoju ljubav.

 

„ Ovi ukrasi su ne samo ulepšali ovaj krajolik već su ovom mostu dali izvesnu simboliku. Za sve nas je srce simbol ljubavi i zdravlja a mi baš takvu budućnost punu zdravlja i ljubavi želimo za našu decu! Naša deca su naša budućnost i budući nosioci razvoja našeg grada,“ rekao je pomoćnik gradonačelnika Milan Stojković.

 

Foto: www.gradleskovac.org

Prvi katanac je sa svojom lepšom polovinom upravo na novo obeležje na mostu okačio pomoćnik gradonačelnika. Nakon njegovog, na mostu su okačeni i katanci drugih Leskovčana koji su prisustvovali događaju. Da li će ovaj most biti prepoznatljivi simbol ljubavi Leskovčana, poput mosta u Vrnjačkoj banji pokazaće vreme.

Foto: www.gradleskovac.org

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com