Zabava

Lepa Lukić pred solistički koncert: “Napevaću se u Nišu, daću sve od srca da me Niš zapamti!”

Poznata srpska pevačica Lepa Lukić održaće solistički koncert u Nišu 12. septembra na Letnoj pozornici u Tvrđavi. Ona je uoči koncerta rekla da priprema veliko iznenađenje za Nišlije i poručila da će “dati sve od srca da je zapamti Niš”. Koncert koji nosi naziv “S ljubavlju Nišlijama” počinje u 20 sati.

Lepava Mušović, poznatija pod imenom Lepa Lukić, aktivna je i sa 83 godine na muzičkoj sceni gotovo šest decenija. U Nišu je nastupala još na početku svoje karijere, gde je otpevala tek nekoliko pesama, jer je na tom koncertu učestvovalo više muzičara.

Sada najavljuje da će pevati više od dva sata, iako su organizatori pedvideli da peva samo sat i po.

„Napevaću se u Nišu. Stavili su sat i po da pevam, ja mislim da je to jako malo, pevaću preko dva sata, obećavam. Daću sve od srca da me zapamti Niš, imam veliko iznenađenje da im nešto poklonim. Mnogo mi znači što me moja publika podržava i bodri ovoliko godina, to mi je važnije nego da sam napravila sto hitova“, poručila je Lepa Lukić .

Rekla je da će pevati dokle god može. Velika joj je želja da peva u Nišu. Na sceni sa njom će biti i njene kolege, kazala je Lepa, ali nije želela da otkriva imena gostiju.

Lepa Lukić je navela da se njenoj 56-godišnjoj karijeri ne nazire kraj, ali  solističkih koncerata više neće biti.

Organizator koncerta je Niški kulturni centar, a pokrovitelj Grad Niš. Karte po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u Knjižari Niškog kulturnog centra i u Indigo knjižari.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com