Sport

“Legionari” okupljaju najjače u Srbiji i regionu na Gala Kupu!

Dok se takmičarske sezone niških klubova polako privode kraju i odlasku na zasluženi zimski odmor, kolektiv kluba za dizanje tegova “Legionari” iz Niša ne odmara, već punom parom radi na pripremi nečeg lepog za nišku publiku i ljubitelje ove vrste sporta.

U subotu, 16. decembra, u hali osnovne škole “Mika Antić”, oni će okupiti najjače ljude iz cele Srbije, ali i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske, kako bi u disciplinama snage pokazali ko je najbolji među njima.

Pod pokroviteljstvom Grada Niša, održaće se XXII Gala kup u powerliftingu, čiji je tehnički organizator KDT “Legionari” iz Niša. Najjači takmičari i takmičarke sa ovih prostora nadmetaće se u 4 discipline:

powerlifting, čučanj, bench press i mrtvo dizanje.

Po dosadašnjim najavama ovo će biti najbrojnije takmičenje ove godine u Srbiji, jer je na adresu “Legionara” pristigao rekordan broj prijava za učešće.

Prijave takmičara su u toku, a ulaz za publiku je slobodan.

“Pozivamo sve Nišlije da dođu i bodre naše takmičare, a takođe i da uživaju u predstavljanju najjačih ljudi sa prostora Balkana. Zahvaljujemo Gradu Nišu koji je omogućio održavanje ovog tradicionalnog takmičenja, kao i našim sponzorima.” kažu niški Legionari.

Program počinje u subotu od 10 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com