Sport

Film “Legende Čaira” PREMIJERNO u bioskopu Cineplexx

“Legende Čaira”, dokumentarni film producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića, koji je na Festivalu spotskog filma na Zlatiboru dobio nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film i tako je selektova i za prikazivanje na prestižnom festivalu u Milanu, imaće i svoju bioskopska premijera filma Legende Čaira u Cineplexxu 18. oktobra u 19 sati.

Real sa Nišave ove godine slavi veliki jubilej, 100 godina od osnivanja. I upravo je to bio povod producentu Oliveru Paunoviću da u njegovoj „City produkciji“ snimi film „Legende Čaira“ o klubu od kojeg je Evropa strepela i saznala „Kude je taj Niš“, klub koji se voli, koji je u srcu Nišlija i klub koji je zlatnim slovima ispisivao svoju istoriju.

“To su legende koje ovim filmom nikada nećemo da zaboravimo. Film je pun emocija, opisuje puno lepih trenutaka i angdota i siguran sam da će biti edukativnog karaktera budućim pokolenjima koji žele da se bave fudbalom. Nama koji volimo Radnički i koji smo Meraklije ostaće uspomena na velike igrače“, kazao je Paunović.

Film koji je ispričao pričau o prijateljstvu, o snovima, strahovima, radostima, plasirao se na najvecem svetskom festivalu sportskog filma koji se u novembru odrzava u Milanu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com