Lazanje za Frenka Sinatru – ChaIRSKI Gastro Pub

Lazanje za Frenka Sinatru – ChaIRSKI Gastro Pub

14:05
854
0
Niške Vesti
PODELI

Kada je hrana u pitanju, opšte je poznato u celom gradu, da je glavna karakteristika Čairskog paba ogroman izbor „hand made“ klope, vrhunskog kvaliteta, originalnog ukusa, prihvatljivih cena, i u velikim porcijama!

Bilo da je u pitanju jutro, podne, veče, u Čairskom ćete uvek moći da „s nogu“ nešto prezalogajite, ili da na miru uživate u jelima od doručka do večere.

Kreativnost kuvara je uvek bila poseban adut ovog paba ušuškanog u hladovini Čaira, pa je tako i miks kuhinja nešto što se jednostavno i očekuje!

Iskreno, na malo mesta u gradu možete uopšte pojesti kačamak. A ako je on spreman po pravoj tradicionalnoj recepturi naših baka, u onom pravom zemljanom tavčetu, tako nešto možete dobiti samo u Čairskom!

U ponudi je kačamak sa starim sirom, koji se služi u porciji od 400 grama i, za malo veće gurmane, kačamak sa Čairskom kobasicom (dobro je poznajete, ona koju sami prave) u porcijama od 450 grama.

Skoknimo ukusom malo južnije i iskusni kulinari iz Čairskog napraviće prave mediteranske čarolije.

Lazanje, takođe u tavčetu, koje nose naziv Frenk Sinatra! Jer ih je po identičnoj recepturi, čuveni kuvar Steva Karapandža, davne 1971. u Parizu, spremao baš za ovu muzičku legendu! Bogate junećim mesom, pelatom, svim začinima koji čine lazanju, koju retko ko može da odbije, a u porciji koju ćete teško isprazniti sami. Što bi naši ljudi rekli – „nema greške“!

Svakako, ako govorimo o mediteranskoj kuhinji paste su nešto što je obavezno. Može da je spremi svako, ali dobru pastu – malo ko! Upravo je Čairski pravo mesto da pojedete vrhunsku „al dente“ testeninu!

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

  • Posna, malo rezna Arrabiata: pena pasta, paradajz i začini – jer savršenstvo je u jednostavnosti.
  • Tuna Volta: fusili, kukuruz šećerac, kiseli krastavčići, crne masline, crni luk, povrće, začini i grilovana tortilja – tako, u posnoj ili verziji sa kuvanim jajima. Prijatno.
  • Bucina Arrabiata: sa mesom od krmenadle, čeri paradajzom, i Grana Padanom – sirom čuvenog ukusa…
  • Malfredo: pileće meso, beli sos od pečuraka, pršuta, tikvice, belo vino, začini, čeri…
  • i Čairska – pasta kuće! Brend i ponos paba, puna grilovanog pušenog mesa, junetine, pelata, parmezana, Grana Padana…

A kao predjelo ili pravo okrepljenje nakon napornog radnog dana, osvežavajuća, domaća paradajz čorba, uvek će Vas sačekati topla i tek spremljena! U Čairskom je zovu „Anti Shock“, jer kažu da najbolje ide posle burne noći…

Odaberite doba dana, iskoristite dolazak proleća da uživate u mirnoj bašti okruženoj prirodom, i uživajte u srpskoj ili italijanskoj tradicinonalnoj kuhinji… ili… zašto da ne u obe?!

ChaIrski Rock n Sports Cafe
Ratka Vukicevica 5A
063 1703865
Facebook
Instagram

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 


Da li znate da Niške Vesti imaju novu Android i iOS aplikaciju?
Preuzmite Android aplikacuju ovde...
Preuzmite iOS aplikacuju ovde...


POSTAVI KOMENTAR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Niških Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Niških Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Niških Vesti se možete obratiti ovde: web {at} niskevesti {dot} rs

Unesete rezultat (zaštita od spama) *