Sport

Lalatović: Voleo bih da ostanem u Nišu

Niški Radnički gostuje Dimanu iz Vranja u meču 18. kola Superlige Srbije, koji je zakazan za subotu od 18 sati u Surdulici.

Dinamo je u prvom delu sezone izgubio meč na Čairu sa 2:0, a sada Nišlije u nikada boljoj sezoni dolaze na megdan.

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović na konferenciji za novinare najavio je opreznu igru Nišlija.

U Surdulici ćemo igrati u teškim uslovima, po hladnom veremenu i u večernjem terminu, tako da neće biti lako da ostvarimo cilj. U Surdulici je teren specifičan i manjih dimenzija, što će dodatno otežati naš posao. Plašim se ovakvih utakmica, koje su po svima već dobijene. Dinamo jeste na poslednjoj poziciji, ali to nije naivan tim”, rekao je Lalatović.

On dodaje da tim Dinama ima kvalitet u fazi napada, visoke štopere a i da su dobri na prekidu.

Povređen je Saša Stojanović i Siniša Babić, a golman Mladen Živković će se prema rečima lalatovića vratiti među 18 igrača. Blaže su povređeni i Đorđe Crnomarković kao i Taras Bondarenko.

Niški tim je drugoplasiran na tabeli Superlige Srbije sa 38 bodova, dok je Dinamo na poslednjem 16. mestu sa svega sedam bodova.

Radnički nakon Dimana ima težak raspored, sledi gostovanje Voždovcu, na Čair dolazi Spartak i na kraju gostovanje u Kruševcu.

“Najviše bih voleo da ostanem u Nišu. Velika je želja da sa Radničkim napadnem trofej u Kupu. Posle razgovora sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom, sa kojim imam sjajnu saradnju, odlučiću šta dalje. Razgovaraćemo, napraviti plan oko dolaska i odlaska igrača i verujem da ćemo uraditi ono što je najbolje za Radnički”, prokomentarisao je Lalatović novinske natpise ovih nedelja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com