Sport

Lalatović stigao na Čair!

Ono što se prethodnih dana spekulisalo u fudbalskoj javnosti Niša, u ponedeljak će biti i zvanično potvrđeno. Nenad Lalatović biće novi trener niškog Radničkog!

Zvanična promocija novog trenera zakazana je za ponedeljak u 14 časova, a tada će se znati i više detalja o ovoj saradnji.

“Lalatović važi za jednog od najboljih stručnjaka u Srbiji, zato smo se potrudili da ga dovedemo na Čair, kako bi naše ambicije potkrepili kvalitetnim vođstvom sa klupe. Pregovori su bili naporni, ali smo zadovoljni što su uspešno privedeni kraju. Trener i sportski sektor imaće dosta vremena da adekvatno selektuju igrače i pripreme tim za evropske izazove, uveren sam da je naredna sezona, sezona Radničkog” poručuje Ivica Tončev.

Lalatović je kao trener sa klupe predvodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i Čukarički, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije, kada je na svoj spisak uvrstio i mlade talente Radničkog Marka Mrkića i Andreju Apostolovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com