Sport

Lalatović: Pobeda na Čairu, za zimu na drugoj poziciji

Niški Radnički ugostiće u nedelju Spartak iz Subotice. Meč 20. kola Superlige Srbije igra se na Čairu od 13 sati.

Ova i još jedna utakmica do kraja jesenjeg dela prvenstva, koje za niški Radnički ima istorijski značaj.

“Želimo da se oprostimo od naših navijača sa pobedom. Dolazi nam Spartak, koji je veoma ozbiljan tim. Teren na našem stadionu nije u idealnom stanju, dosta je mekan i sigurno je da će posle pola sata igre biti dosta blata na terenu. Oni će se sigurno braniti i čekati svoju šansu. Mi smo ih temeljno analizirali i videli da imaju ubitačne kontre i polukontre, brzo istrčavaju te napade preko krilnih igrača i moraćemo o tome da vodimo računa”, rekao je šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

Fenomenalna i pobednička atmosfera obeležila je prethodne sedmice u niškom timu, Lalatović kaže da tako može i da ostane.

“Naš cilj je da prezimimo na drugom mestu, a ako pobedimo Spartak mi ćemo to obezbediti bez ozbira na rezultat protiv Napretka u Kruševcu u 21. kolu. Povređeni su Stojanović, Babić i Mitrović “, rekao je niški trener.

Niški Radnički je drugi na tabeli Superlige Srbije sa 44 osvojena boda, dok se Spartak trenutno nalazi na 12. poziciji sa 16 bodova.

Radnički dočekuje u nedelju od 13 sati Spartak iz Subotice, u meču 20. kola Superlige Srbije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com