Sport

Lalatović: Moju ekipu očekuje najteža utakmica do sada

Fudbaleri Radničkog u subotu od 17 sati gostuju Javoru u 15. kolu Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Nišlija Nenad Lalatović smatra da ekipu očekuje najteža utakmica do sada, na press konferenciji je pre same najave meča govorio o Fudbalskom savezu Srbije, od koga traži zaštitu svog kluba, piše na sajtu kluba.

Prvi strateg Nišlija kaže da je i Javor u problemu dok nama treba barem još tri igrača i jedne dobre pripreme.

“Moramo da se borimo sa mnogo stvari. Moji prethodnici Sivić i Mrkić su se susretali sa stvarima sa kojima se ja susrećem. Ja sam kriv ako ne uđemo u plej-of. Ja garantujem da ćemo ući u plej-of, skidam odgovornost sa svakog, ako mi se dovedu tri igrača i ako budem imao suđenje 50-50. U 21. veku molim da bude samo pošteno. Utakmica u Ivanjici ne dolazi u pravom trenutku, oni su jedan organizovan klub, Dodić je odličan trener. Protiv Čukaričkog su odigrali ozbiljnu utakmicu. Čeka nas zahtevna utakmica, izrotiraćemo dva-tri igrača. Pejović je dobio crveni karton.Tražim veću disciplinu, organizaciju u fazi defanzive. Prvo krivim sebe i stručni štab. Ne znam više ni šta je ofsajd, penal, faul… Došli ovi po 30 godina, nikad nisu šutnuli loptu i znaju bolje od mene šta je penal. I od svih nas trenera. Mi treneri smo krivi što se ne držimo. Kad trenerska organizacija ojača… Ovi se drže. Nije se taj pojavio koji bi ujedinio te trenere“, rekao je Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com