Promo

Ladies night u Cineplexx-u uz film ,,I Wanna Dance With Somebody” (VIDEO)

Otkrijte Vitni Hjuston kakvu niste poznavali na Ladies night događaju u Cineplexx Niš bioskopu, u sredu 21. decembra od 20 časova uz film ,,I Wanna Dance With Somebody”!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Piće dobrodošlice pre filma ugrejaće vas za sjajnu atmosferu koja vas očekuje na velikom platnu.

(LtoR) Nafessa Williams and Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Partneri ovog fantastičnog Ladies night događaja su MAC kozmetika koja je obezbedila vaučer sa 15% popusta svakom posetiocu Ladies nighta kao i tri poklon paketa svojih fantastičnih proizvoda. Viva by Ela obezbedila je takođe tri poklon paketa za najsrećnije u Cineplexx Niš bioskopu.

,,I Wanna Dance with Somebody” film o Vitni Hjuston u središte priče stavlja muzičku ikonu Vitni Hjuston. Naomi Aki tumači glavnu ulogu u mjuziklu koji je zasnovan na epskom životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove.

Ne propustite Ladies night događaj u Cineplexx Niš bioskopu i provedite nezaboravno veče uz priču o Vitni Hjuston i sjajan vokal Naomi Aki, 21. decembra od 20 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com