Promo

LACRIMA predstavlja MEZOTERAPIJU – TRETMAN MLADOSTI

Kozmetički salon Lacrima brine o vašoj lepoti i zdravlju. U sprečavanju prvih promena na koži, usled godina, kojima često nismo zadovoljni, Lacrima vam predstavlja „tretman mladosti“ – MEZOTERAPIJU!

Mezoterapija je savremena nehirurška tehnika ubrizgavanja različitih mezokoktela (aktivnih supstanci) u središnji sloj kože – mezoderm. Kokteli sadrže kombinaciju vitamina, minerala, aminokiselina, lipolitika, venotonika, preparata biljnog porekla, hijalurona, koji izuzetno pogodno deluju na kožu.

Postoji više vrsta mezokoktela i primenjuju se u zavisnosti od starosne dobi i potreba kože. Zajedničko im je to da kožu dubinski hrane, daju joj elastičnost, svežinu i mladalački izgled.

Najpopularniji je mezoterapijski tretman lica, kojom se koža lica podmlađuje, uklanjaju se fine bore i, što je najbitnije, usporava se proces starenja. Mezoterapija dovodi do podmlađivanja i zatezanja mišića. Idealno je, preporučuju iz Lacrime, uraditi tri tretmana na sedam dana.

Pored mezoterapije lica, izuzetno je delotvorna i efikasna mezoterapija celulita.

To je procedura za uspešno otklanjanje najupornijih masnih naslaga i celulita. Medicinskom tehnikom sa mikroinjekcijama u kožu lica i tela se ubrizgavaju mezo kokteli koji sadrže aminokiseline, vitamine, hijaluronsku kiselinu i minerale.

Koliko će tretmana biti potrebno, kao i njihova učestalost, zavisi kako od stanja kože i želje klijenata.

Najvažnija stvar jeste da se ovom postupku podvrgnete u specijalizovanim centrima. U salonu lepote Lacrima  koriste isključivo proverene materijale i imaju svoje stručnjake koji će vam priuštiti najbolji tretman mezoterapije.

 

LACRIMA
Duška Radovića 4, Niš
018/4529060
063/287268
www.lacrima.rs
FACEBOOK

LEPOTA I ZDRAVLJE IDU ZAJEDNO – LACRIMA!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com