Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Rudnička br. 16
Izbija voda iz ivičnjaka, potrebno je raskopavanje kolovoz-asfalt u Rudničkoj ulici kod br.16. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Rudničkoj ulici sa prilazima i okolnim ulicama: Gavrila Principa, Branka Radičevića, Čarnojevićevoj.

Selo Medoševac, ul. Žarka Radičevića bb
Voda na ulici, neophodno je raskopavanje u ul. Žarka Radičevića bb, u selu Medoševac. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selima Medoševac i Popovac.

Knez Selo
Voda na ulici prema starom rezervoaru i u dvorištu stranke u prvoj ulici desno u Knez Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Knez Sela (na ulazu u selo).

Ulica Mačvanska br. 28
Upao asfalt na trotoaru, potrebo je utvrditi konkretno mesta kvara pre iskopa. Ukoliko se budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mačvanskoj ulici.

Ulica Toponički put
Izbija voda u kanalu na Toponičkom putu, u blizini benzinske pumpe“Tošić“. Pre iskopa potrebno je utvrditi tačno mesto havarije i ukoliko se obavljaju radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u moravskim selima: Gornja Toponica, Mezgraja, Vrtište, Trupale, Čamurlija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com