Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Naselje Brzi Brod, ulica 29. novembar
Propao je asfalt, u toku je raskopavanje u ulici 29. novembar u naselju Brzi Brod. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u ulici 29. novembra a moguć je prekid vodosnabdevanja u celom naselju u istom vremenskom intervalu.

Ugao ulica Filipa Filipovića i Dimitrija Dragovića
Curenje na uličnom šiber ventilu, nužno je raskopavanje na uglu ulica Filipa Filipovića i Dimitrija Dragovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama Filipa Filipovića i Dimitrija Dragovića.

Selo Veliki Drenovac
Voda na ulici, nužno je raskopavanje pored sela Veliki Drenovac, na glavnom putu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u selu Veliki Drenovac i naselju“Кitice“.

Ulica Vojvode Mišića – Vatrogasna stanica
Nastavak radova na priključnoj vezi u delu ulice Vojvode Mišića, u Vatrogasnom domu. Zbog intervencije neće biti obustave u vodosnabdevanju.

Pasi Poljana, ul. Učitelja Spiridona bb
Obavljaju se radovi na ispiranju vodovodne mreže bez prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com