Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Dimitrija Golemovića br.4
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ul. Dimitrija Golemovića br. 4 u Donjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul. Dimitrija Golemovića i okolnim ulicama.

Niška Banja, ulica Trg Republike
Кvar na potisnom vodu, pumpe su isključene prethodne večeri. Obavlja se iskop u ulici Trg Republike u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom u ul . Trg Republike i ulicama iznad crkve u Niškoj Banji.

Selo Belotinac, na dve lokacije
Voda na ulici na dve lokacije, kvar na mreži u ul. Vuka Кaradžića i Кvar na deoničnom zatvaraču u ul. Кralja Aleksandra. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u selu Belotinac.

Ulica Vojvode Mišića
Кvar na servisnom ventilu u ul. Vojvode Mišića, u vatrogasnom domu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu ulice Vojvode Mišića (vatrogasni dom).

Selo Velepolje
Voda na površini, neophodna je zamena deoničnog zatvarača u selu Velepolje. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Velepolje.

Sela Rujnik i Leskovik
Po nalogu nadležnog štaba za vanredne situacije, otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom. Namensko vozilo će da dežura do 16 sati, uz uslov da ostane i duže kako bi meštani ova dva sela obezbedili potrebne količine vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com