Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Golubačka br.2
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje kolovoz-asfalt u Golubačkoj ulici kod br.2. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Golubačkoj i okolnim ulicama: Durlanska i deo Solunskih ratnika.

Selo Ljuberađa
Voda na površini, neophodno je raskopavanje na dve lokacije u selu Ljuberađa. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Ljuberađa.

Naselje Ratko Jović, ul. 8. marta br.12
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici 8. marta u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u pomenutoj ulici (8. marta).

Ulica Filipa Filipovića br. 28
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Filipa Filipovića kod br. 28. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Filipa Filipovića.

Ulica Miloša Obilića br. 12
Izbija voda na površini, nužno je raskopavanje u ulici Miloša Obilića br.12. Zbog radova na popravci priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com