Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Rudnička br. 4, II prilaz
Voda puni šahtu, nastavak radova u Rudničkoj ulici kod br. 4, II prilaz. Zbog otežanih uslova iskopa moguć je manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu Rudničke ulice, II prilaz.

Ulica Pantelejska
Voda na površini, nužno je raskopavanje u Pantelejskoj ulici kod kružnog toka. Zbog radova na zameni deoničnog zatvarača moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Pantelejske ulice, na prostoru oko kružnog toka.

Niška Banja, ulica Petra Seratlića br. 10
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Petra Seratlića br. 10, u Niškoj Banji. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Petra Seratlića.

Selo Medoševac, ulica Svetozara Markovića br. 2
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Svetozara Markovića br. 2, u selu Medoševac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ul. Svetozara Markovića. Na kratko je moguć prekid i u selu Medoševac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com