Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas  na vodovodnij mreži na nekoliko lokacija u Nišu. Zbog radova su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova, saopštili su u niškom vodovodu.

 

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vase Čarapića

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vase Čarapića, kod broja 36. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića, a moguć je prekid i u okolnim ulicama: Bogovoj, Boška Jugovića i Braće Jović.  Zbog intervencija u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za sve korisnike iz ulica na prostoru prema Knez Selu: Hajduk Veljkovoj, Grobljanskoj, delu Matejevačkog puta, delu Pop Ignjatove, Vase Čarapića, Bogovoj, Boška Jugovića, Balkanskoj.

Kvar na priključnoj vezi u Drainčevoj ulici

Voda curi iz kape servisnog ventila, potreban je iskop u Drainčevoj ulici, kod broja 13. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drainčevoj ulici.

Voda na ulici u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, II prilaz
Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, II prilaz, kod broja 33. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vidoja Jovanovića, bez vode II prilaz.

Voda na površini na Čamurlijskom putu

Voda curi na prvom ventilu na Čamurlijskom putu. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Čamurlijski put, od kompanije Niš ekspres do firme“Milk House“.
Voda na površini u selu Lalinac
Voda na površini u selu Lalinac, potrebne su intervencije u ulicama Jastrebačkoj i Radničkoj. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Jastrebačkoj i Radničkoj.

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju, u selu Supovac

Voda na površini, potrebana je intervencija u vikend naselju u selu Supovac. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju, u selu Supovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com