Servisne

Kvar u Čarnojevićevoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA KNJAŽEVAČKA I MILOVANA GLIŠIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Knjaževačke i Milovana Glišića. Zbog popravke deoničnog zatvarača biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milovana Glišića.

KVAR U ČARNOJEVIĆEVOJ ULICI

Voda na površini zbog curenja prvog ventila, potreban je iskop u Čarnojevićevoj ulici kod brojeva 6 i 8. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Čarnojevićevoj ulici.

INTERVENCIJA U BELOTINAČKOJ ULICI

Voda na površini, potrebna je zamena priključne veze u Belotinačkoj ulici. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Belotinačkoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U SELU MILJKOVAC

Nastavljaju se radovi na ulazu u selo Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Miljkovac i Paljina.

PRODUŽETAK RADOVA NA MAGISTRALNOM CEVOVODU U SELU DIVLJANA

Nastavljaju se radovi na sanaciji kvara na magistralnom cevovodu Ø600 u selu Divljana kod izvorišta. Tokom današnje intervencije, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Ledena Stena 27, Dimitrija Tucovića 29, Vojvode Mišića bb – IDEA, Ozrenska 63, Videna Jovanovića 44, Milana Andonovića 10, Inženjera Birviša 52, Zlatiborska 31 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Pribojskoj ulici.

Ispiranje kanalizacione mreže u sledećim ulicama: Vojvode Gojka (kod palilulske rampe), Tome Rosandića.

Rekonstrukcija priključka i usisavanje u ulici Vojvode Tankosića I prilaz 14.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com