Servisne

Kvar na mreži u ulici Janka Veselinovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI JANKA VESELINOVIĆA

Voda izbija na površinu i otiče u slivnik, potreban je iskop u ulici Janka Veselinovića bb (kod starog Monopola). Zbog popravke vodovodne dmreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Janka Veselinovića.

INTERVENCIJA U ULICI KRALjEVIĆA MARKA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Kraljevića Marka (kod kružnog toka). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Laze Kostića, deo Jug Bogdanove, Dositeja Obradovića, Jablaničkoj i Katićevoj.

POPRAVKA KVARA U NASELjU PANTELEJ

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u Kurskoj ulici kod broja 13. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Kurskoj ulici.

KVAROVI NA MREŽI U SELU MILjKOVAC

Tokom dana obavljaće se radovi na mreži u selu Miljkovac. Zbog oštećenja cevovoda od strane trećeg lica, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na kraju sela ali je moguć prekid i na prostoru sela Miljkovac.

POPRAVKA KVARA U SELU ČOKOT

Voda izbija na površinu i otiče u slivnik, nužno je raskopavanje u selu Čokot, u ulici Vuka Karadžića kod broja 34. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Čokot.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog intervencija, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Ljuberađa.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Pustorečkoj ulici.

Ispiranje kanalizacione mreže u sledećim ulicama: Elektronska, Branka Krsmanovića, Episkopska.

Otpušenje za zahtev u kasarni Mija Stanimirović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com