Servisne

Kvar na mreži u selu Gornji Matejevac

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Zbog curenja vode sa ulice u dvorište korisnika u selu Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj kod broja 42, vodosnabdevanje je isključeno tokom noći. Zbog radova na otklanjanju kvara, vodosnabdevanje je u prekidu do 15 sati u Livađanskoj ulici.

INTERVENCIJA NA MREŽI U ULICI VOJVODE MIŠIĆA

Intervencija na osposobljavanju deoničnog šibera na uglu ulica Vojvode Mišića i Jovana Skerlića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Jovana Skerlića.

KVAR NA MREŽI U ULICI JOVANA SKERLIĆA

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Jovana Skerlića kod broja 21. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Jovana Skerlića.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na površini, potreban iskop u ulici Petra Aranđelovićakod broja 117. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u navedenoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U ULICI LjUBE DIDIĆA

Nastavljaju se radovi u ulici Ljube Didića kod broja 18. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU NOVO SELO

Zbog prevezivanja nove vodovodne mreže, potreban je iskop u naselju Novo Selo, u ulici Topličkog partizanskog odreda, na potezu od okretnice u centru do pruge. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu u kraćem vremenskom intervalu do 15 sati u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U SELU LALINAC

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Lalinac, u ulici Mramorskoj kod broja 39. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU MEZGRAJA

Voda u dvorištu korisnika, nužan je iskop u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita kod broja 22. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U SELU PRVA KUTINA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Prva Kutina, u ulici Prvokutinskoj kod autobuske stanice. Zbog radova na deoničnom šiberu, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u navedenoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: naselje Donja Vrežina – Kestenova 28, naselje Branko Bjegović – Dobrovoljačka 27, Zlatiborska 26, Babičkog odreda 60, Kosovke devojke 47a, Svetolika Rankovića 17, selo Prva Kutina – Crkva, Monahinje Jefimije 6 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com