Servisne

Kvar na mreži u naselju Brzi Brod

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevnju na sledećim lokacijama:

INTERVENCIJA NA POTISNOM CEVOVODU U NASELjU VINIK

Zbog radova na potisnom cevovodu u naselju Vinik kod Fazanerije, mogući su kratkoročni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U NASELjU BRZI BROD

Voda na površini, potreban je iskop na bulevaru Sv. Cara Konstantina bb (kod NS radijatora). Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Brzi Brod.

POPRAVKA KVARA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potreban je iskop preko puta Frikoma. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na Mramorskom brdu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Blagoja Jovovića kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Novice Žikića Bože 16, Studenička 26, Vršačka 11, Knjaževačka 7, 83 i 143, Janisa Janulisa 22, Žikice Jovanovića Španca 15, Đure Đakovića 3, Hadži Prodanova 36, Bulevar Medijana 20, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša na bulevaru Sv. Cara Konstantina.

Popravka kolektora i usisavanje u ulici Čedomira Krstića (Pasi Poljana).

Tehnički pregled slivnika na Vizantijskom bulevaru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com