Servisne

Kvar na mreži na uglu ulica Salvadora Aljendea i Šantićeve

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu:

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA SALVADORA ALjENDEA I ŠANTIĆEVE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Salvadora Aljendea i Šantićeve. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

INTERVENCIJA NA UGLU KAJMAKČALANSKE I ULICE VOJVODE PUTNIKA

Obavljaju se radovi na osposobljavanju šiber ventila na uglu Kajmakčalanske i ulice Vojvode Putnika. Zbog popravke vodovodne mreže, ne planira se zatvaranje vode, ali ukoliko je kvar složeniji, moguć je prekid u Kajmakčalanskoj i delu ulice Vojvode Putnika.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi na premeštanju vodomera korisnika, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u sledećim ulicama: Dimitrija Davidovića, Ranka Žeravice, Aleksandra Nikolića, Ljubomira Ljubomirovića, Jovana Rajića, Kapetana Bojana Denića, Sime Ćirkovića i Vodnika Vitomira Kuzmanovića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU SUVI DO

Voda u šahti, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vasje Stankovića kod brojeva 2 i 9. Zbog osposobljavanja servisnih ventila, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru naselja Suvi Do.

INTERVENCIJA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda u šahti, potrebna je intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Milorada Aleksića kod vrtića. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vrtiću kao i u ulici Milorada Aleksića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Deveti maj – Lukovska 1 i Varvarinska bb, u selima Lalinac – Niška 76 i Lalinske pojate, u selu Čokot – 29. Novembra, u selu Gornje Međurovo – Milana Jovanovića, u selu Ćurlina – Vlajka Vasića 22 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Provera šahte ulične mreže u ulici Borisa Krajgera.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com