Servisne

Kvar na mreži na Mramorskom Brdu

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dinastije Nemanjić bb. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru Mramorskog Brda.

Popravka kvara na mreži u Donji Matejevac  
Usled kvara na potisnom cevovodu potreban je iskop u selu Donji Matejevac kod pumpne stanice 1. Zbog radova na potisnom cevovodu, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Donji Matejevac.

Radovi na mreži u selu Donji Matejevac  
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Kranja Aleksandra kod brojeva 62-64. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali i na prostoru sela Donji Matejevac.

Intervencija na mreži u Niškoj Banji  
Usled intervencije na vodovodnoj mreži i raskopavanja u ulici Vidoja Jovanovića I prilaz u Niškoj Banji, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru od Niške Banje preko dela naselja Nikola Tesla do fabrike „Cumtobel“.

Radovi na vezi u naselju Bubanj
Voda sa ulice puni šahtu, nužan je iskop u ulici Bubanjskih heroja II prilaz kod broja 26. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru naselja Bubanj.

Radovi na mreži u Niškoj Banji 
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Vidoja Jovanovića I prilaz. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru naselja Lozni Kalem.

Kvar na vezi u naselju Pasi Poljana
Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potrebno je raskopavanje u ulici Jurija Gagarina kod broja 32. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Jurija Gagarina kao i na prostoru naselja Pasi Poljana.

Popravke kvarova na prvim ventilima
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Medoševac – Veljka Vlahovića 13 – Ivana milutinovića 63b, u selu Popovac – 29. Novembra 5, Maršala Tita 7 i 16 – Mileta Đurđanovića 150a, naselju Pantelej – Đorđa Andrejevića Kuna 7, 33, 68 i 71, Gutenbergovoj 52, Despota Đurđa 27 i 41, Matejevački put 17, Tihomira Brankovića Joce 33, Ivana Gorana Kovačića 30, Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Bubanjskih odreda 54, u selu Vrtište – Niška 45, u selu Gronji Matejevac – Čarenska 19, Zmaja od Noćaja 2, Stanoja Glavaša 19, Đure Jakšića 148, Gorička 53 i 69, Stevana Sremca 19, Bubanjska dolina 8a, Bubanjska 3 i 18a i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Bulevar Nikole Tesle, Aleksandra Medvedeva, Njegoševa.

Ispiranje atmosferske kanalizacije na bulevaru 12. Februar.

Pranje i popravka šahti u Negotinskoj ulici.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com