DruštvoPromo vesti

Kvantna medicina – leči čoveka, ne samo bolest

Kvantna medicina polako osvaja svet i mogla da bi da postane vodeća medicinska grana u ovom veku. Ovo tvrdi sve više naučnika koji ovoj, široj javnosti i dalje nedovoljno poznatoj medicinskog grani, predviđaju svetlu budućnost.

Na takav zaključak navode njene neizmerne mogućnosti u dijagnostikovanju i blagovremenom otkrivanju patoloških promena u organizmu. Ona, zapravo, detektuje sve promene naizgled zdravog, kao i bolesnog organa. To radi sa visokom preciznošću, čak i kada su najmanje promene ćelije u pitanju, tako da omogućava blagovremenu terapiju. Pored toga, ovaj vid dijagnostike i lečenja u potpunosti je okrenut i prilagođen čoveku, tj. pacijentu.

I upravo se u tom holističkom pristupu dijagnostici i lečenju, sa čovekom u centru pažnje, u kombinaciji sa visokom preciznošću u otkrivanju uzročnika mnogih hroničnih bolesti i alergija, krije sve veća popularnost ove moderne medicinske grane.

Ipak, koliko se god ubrzano razvijala zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji koju koristi, kvantna medicina u svojim metodama integriše i vekovna znanja o ljudskom telu i organizmu, kao i bazične zakone kvantne fizike.

Foto: Longa Vita

Kvantna dijagnostika potpuno je bezbedna i komforna za pacijenta, koji se posmatra kao celina, odnosno leči se čovek a ne njegova bolest. Testiranjima koje u našoj poliklinici sprovodimo Bicom i e-Lybra aparatima za kvantnu medicinu, dobijamo veliki broj informacija o zdravstvenom stanju pacijenta. Ova vrsta dijagnostike zasniva se na tzv. biološkoj rezonanci, skraćeno “biorezonanci”, jer svaka ćelija emituje talase koji su rezultat biohemijskih procesa u njoj. Kada se normalno elektromagnetno polje u ćelijama poremeti, menjaju se i procesi što dovodi do oboljenja. Prve promene koje nastaju su one u međućelijskoj komunikaciji – i upravo to su one promene koje mi dijagnostikujemo. Tek kasnije nastaju evidentne promene koje mogu biti otkrivene najpre u laboratoriji, a onda i putem i ultrazvuka i drugih dijagnostičkih metoda. – kaže Dr Tamara Pejić iz Poliklinike Longa Vita u Nišu u koja je i vodeća biorezonantna poliklinika u regionu.

Tokom kvantne dijagnostike i terapije nema štetnog zračenja. Ova jedinstvena aparatura može da prati sve etape i prelaze od zdravlja do bolesti, na osnovu promena elektromagnetnih osobina tkiva, pojedinih ćelija i hromozoma. Lekarima pruža mnoštvo informacija, o najsitnijim detaljima, prisustvu bakterija, virusa i parazita, kao i o upalnim, degenerativnim i drugim procesima.

Kvantna medicina se posebno uspešnom pokazala u dijagnostikovanju alergena i lečenju alergija – akutnih, hroničnih, kontaktnih i pseudoalergija.

Kako kvantna medicina leči?

Važno je znati da biorezonantna terapija ne isključuje ostale metode lečenja. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s a drugim metodama. Ovo proističe iz činjenice da kvantna medicina i biorezonanca ne ometaju već započeto lečenje, niti menjaju dejstvo drugih lekova.

Biorezonantna terapija se može koristiti i preventivno kako bi se sprečio nastanak oboljenja. Na primer, terapija protiv stresa može se koristiti kada smo izloženi velikom stresu i tako neutralisati štetne posledice po organizam.

Nakon detaljne anamneze, pravi se terapijska šema za svakog pacijenta ponaosob. Broj tretmana je individualan i zavisi od opšteg stanja organizma, tegoba i bolesti koja se tretira.

Prve terapije podrazumevaju eliminisanje energetskih blokada a u narednim se deluje na aktiviranje rada organa za izlučivanje koji, uz pomoć programa za detoksikaciju, počinju da izbacuju nagomilane toksine iz tela. Iz tog razloga, neophodno je da pacijent svakodnevno unosi minimum dva litra slabomineralne vode, kako bi se toksini uspešno izbacili iz organizma.

Terapije traju od 30 do 60 minuta i rade se u intervalu od 7 do 14 dana. Neki terapijski programi mogu se raditi svakog dana. Pacijent tokom terapija sedi ili leži, može da čita, sluša muziku ili da se opušta u smirujućem ambijentu. Leđima je prislonjen na elektrodu preko koje prima terapiju, a lekar-terapeut postavlja na telo pacijenta elektrode preko kojih aparat uzima informacije.

Nakon terapije može se osećati umor, pospanost, vrućina ili hladnoća. Međutim, to su pozitivni odgovori organizma na terapiju koji nestaju brzo.

Kvantna medicina se više od dve decenije uspešno koristi u lečenju gastritisa, čira, astme, bronhitisa, oboljenja štitaste žlezde, dijabetesa, migrena, neuralgija, alergija, ginekoloških, uroloških i još niza oboljenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com