Promo

Kupujte domaće proizvode – VITOROG

Nova Vitorog lokacija - NIŠ

Ako još niste posetili novi Vitorog salon nameštaja na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina 80-82, u krugu Elektronske industrije u Nišu pravi je trenutak za to, jer oni nude proizvode iz sopstvenom proizvodnog programa ali i proizvode iz ponude partnera.

Vitorog je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja.

Za 29 godina uspešnog poslovanja, postao je prepoznatljiv brend i asocijacija za kvalitetan nameštaj, široke ponude i pristupačnih cena.

Vitorog salon u Nišu na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina 80-82, u krugu Elektronske industrije.

Želeći da oduševi sve prisutne nameštajem iz svog bogatog asortimana, Vitorog će i ovoga puta da predstavi izuzetan broj komada nameštaja po pristupačnim cenama, koji predstavljaju idealna dizajnerska rešenja za životni prostor posetilaca.

Svaki izloženi proizvod je specijalno odabran kako bi u najboljoj meri zadovoljio balans odnosa između cene i kvaliteta i ovoga meseca očekuju vas sjajni popusti – vaše je samo da odaberete ono najbolje za dom.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i aktuelnim popustima zapratite Vitorog na društvenim mrežama

FACEBOOK + INSTAGRAM

Za više informacija o ponudi posetite sajt https://vitorogpromet.rs/.

“Posetite ih na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina u krugu Elektronske industrije i učinite svoj dom boljim mestom za život”, poručuju iz Vitoroga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com