Promo

Kupatilski nameštaj, nezaobilazni deo svakog kupatila – ANDŽI KOMPANI

Da sve bude na svom mestu, pored sanitrija jeste kupatilski nameštaj, koji pored toga što je praktičan za odlaganje stvari koje su nam svakodnevno potrebne, estetski oplemenjuje kupatilo i daje posebnu toplinu, jer bez njega kupatilo deluje prazno.

„U našem maloprodajnom objektu najveći i estetski najlepši izbor kupatilskog nameštaja nudi brend Kolpa san iz Slovenije“

Kolpa san kupatilski namestaj nudi savrsenstvo estetike –Prekrasni komadi kupatilskog nameštaja bitan su deo ukupne estetike izgleda kupatila. Stvaraju atmosferu i daju kupatilu prepoznatljiv karakter.

Dovoljno prostora za sve – Dovoljno prostora za čuvanje svih potrebština i odgovarajućih površina za odlaganje esencijalno je za udobnu upotrebu kupatila. Kolpa san nudi živopisan set kupatilskog nameštaja za svaki stil enterijera.

Dugu garanciju – Dve godine garancije na Kolpa san nameštaj za kupatilo. Sedam godina garancije na umivaonike za kupatilo Kolpa san.

NOVO U PONUDI ANDŽI KOMPANI: GEBERIT KUPATILSKI NAMEŠTAJ I SANITARIJE

Geberit kupatilski nameštaji – kolekcija Geberit Selnova Square.

ANDŽI KOMPANI

Zahvaljujući svojim klasičnim linijama, kupatilska serija Geberit Selnova uklapa se u svako kupatilo. Ova serija ima jednostavan i diskretan dizajn, a funckionalnost je u prvom planu. Visoko kvalitetni proizvodi su sinonim za kompaniju Geberit, a serija Geberit Selnova izdvaja se izuzetnim kvalitetom po prihvatljivoj ceni.

Čiste linije i blage kosine predstavljaju ključne odlike kupatilskog nameštaja Selnova, a dostupan u prodaji u beloj boji sa visokim sjajem i boji američkog oraha.

Osim što svojim drugačijim, a ipak klasičnim, dizajnom stvara harmoniju, serija Geberit Selnova Square sadrži pametna rešenja za posebne zahteve u kupatilu. Zbog svoje dobre cene i prilagodljivosti, pogodna je i za projekte renoviranja. Novi naglasak na uglove i ivice.

Takođe i uz sanitarija Geberit Selnova Square možete ostati dosledni prilikom dizajna kupatila. Veliki izbor konzolnih i podnih WC šolja nudi rešenje za svako kupatilo, uključujući i projekte renoviranja sa manjim budžetom i bez komplikovanih modifikacija.

 

„Čekamo Vas, birajte samo najbolje“Andži kompani

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
Facebook
www.andzikompani.rs

 

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close