Hronika

Kum učestvovao u ubistvu kuma sa kojim je zajedno stanovao

Stanovnici Ulice Nikole Kopernika u Nišu u šoku su nakon saznanja da je u njihovom komšiluku počinjeno ubistvo.

Sinoć su videli policijski automobil ispred kuće, a jutros su saznali da su otac i sin G.M. (62) i M.M. (41) uhapšeni zbog ubistva kuma A.D. (46). Neposredno pre ubistva, niko od komšija nije primetio ništa sumnjivo, niti se iz kuće u kojoj se ubistvo dogodilo čula svađa i galama.

Prema rečima komšija, oca, sina i kuma su poznavali samo iz viđenja, a svi su odavali utisak pristojnih ljudi, mada je sin, navodno, koristio narkotike.

„Otac i kum su zajedno stanovali u iznajmljenom stanu u suturenu, a sin je povremeno dolazio. Priča se da je sin imao problem sa narkoticima, ali nikada se iz tog stana nije čula galama, nisu se sakupljali neki sumnjivi ljudi. Ne znam, šta je kum radio, a otac je prodavao neku starudiju na buvljaku kao i mnogi drugi Romi koji to rade. Ljubazno se javljao kad smo se sretali.“, rekao je jedan od komšija.

Nišlija Miodrag Jocić koji živi u komšiluku kuće u kojoj se ubistvo dogodilo rekao je da oca poznaje kao finog čoveka, koji nikad nije pravio probleme.

„Iznenađen sam time što se desilo. Ko je učinio i zašto, koji je razlog, stvarno mi nije poznato. Priča se da je otac stanovao sa kumom, ali to ne znam. Kum nije dolazio u radnju da pazari, otac je dolazi. Ljubazan, fin, niko od nas nije imao problem sa njim“, rekao je Jocić.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je sinoć u 23.30 časova prijavljen pronalazak beživotnog tela. Policija je obavila uviđaj i u toku je utvrđivanje sviih okolnosti koje su dovele do tog nemilog događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, otac i sin su prilikom privođenja negirali da su počinili zločin i tvrdili da se kum sam povredio. Prema takođe nezvaničnim informacijama, u prostoriji gde se nalazilo telo pronađen nož sa tragovima krvi kojim je najverovatnije ubistvo izvršeno, a uočeno je da bilo brisanja krvi kako sa pokojnikovog tela tako i poda. Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, a tužilaštvo je naložilo obdukciju tela A.D.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com