Hronika

Kućni zatvor za oca koji je u školskom dvorištu pretukao sina

B.L. (49) iz doljevačkog sela Kočane osuđen je u Osnovnom sudu u Nišu na godinu dana zatvora u kućnim uslovima, uz primenu mere elektronskog nadzora zbog nasilja u porodici čija je žrtva bio njegov četrnaestogodišnji sin.

Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela, koji je okrivljeni postigao sa tužilaštvom.

Protiv B.L. je pokrenut krivični postupak jer je 7. juna u dvorištu škole u Doljevcu, pretukao sina – tako što ga je izvukao iz grupe dece koja je proslavljala završetak osnovne škole, zatim ga oborio na zemlju i šutirao.

Dečak je srećom prošao bez težih posledica, čemu je doprinelo i to što je jedna od nastavnica uspela da povuče oca i odvoji ga od sina.

Prema nezvaničnim informacijama, B.L. je napao sina jer ga je sin slagao da će ostati duže u školi zbog časa informatike, a zapravo je sa godinu dana starim drugarima bio u školskom dvorištu na proslavi male mature.

Nakon incidenta koji je i slučajno snimljen telefonom, oglasile su se i komšije i poznanici porodice iz Kočana, a svi su stali u odbranu B.L, uz obrazloženje da je napao sina jer je počeo da se druži sa lošim društvom i slagao ga da je na času.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com